Logo til antikvitets butik

For Antiquis, en efterhånden stor grossist af retromøbler i Aalborg, var det væsentligt, at logoet til deres virksomheden gav et klart udtryk omkring virksomheden. Det var vigtigt, at logodesignet var nyt og tillidsfuldt, men samtidigt illustrerede et firmalogo, som udstrålede tillid og pålidelighed. Den branche som Antiquis opererer indenfor har efterhånden mange om buddet og det er de naturligvis selv bevidste om. Derfor betyder dét, at man har et logo design meget for virksomhedens fremtræden og formåen, især når det kan være svært umiddelbart at adskille sig fra andre konkurrenter. For ja, det kan være svært at skille sig ud på et marked som dette, især når man ikke sælger specifikke produkter under eget navn men tværtimod handler med mange forskellige produkter og antikviteter hver eneste dag.

Den samme historie ønskede Antiquis at fortælle gennem deres firmalogo. En flot designstol som vi har håndtegnet på papir og efterfølgende gjort grafisk og printbar til alle medier. Historien bag stolen er sjov, fordi den fint udtrykker det firmalogo, som de ønskede sig. Det skyldes, at stolen som er en designerstol har ukendt designer. Den er produceret på Glostrup Møbelfabrik og det er alt vi ved om stolen. Den manglende historie gør jo sig selv stolen unik, men den fortæller også en god historie om Antiquis som virksomhed. En stolt virksomhed, som sætter en ære i det gode håndværk og af samme årsag ikke nødvendigvis skal læne sig op af kendte designere for at kunne afsætte deres varer. Den evne tror vi egentligt også selv, at vi bærer lidt og derfor var vi også meget stolte, da de gav os muligheden for at designe deres logo.

Det gør os jo samtidigt stolte, at en forhandler af antikke møbler med stort afsæt i hele Danmark stadig føler, at han har gjort sig en rigtig god handel både i forhold til logo design pris og i forhold til den kvalitet, som han har modtaget hans logo i. Vi sætter en ære i den gode kundeoplevelse og det gør os derfor meget glade, når vi hører erfaringer med os som denne.