Logo til barselsklinik

Den gode barsel stod i en situation, hvor de skulle bruge et logo til deres virksomhed. Derfor søgte de online efter et logo design, som de kunne bruge til at danne fundamentet for deres fremtidige visuelle identitet. Det var for dem vigtigt, at de fik et nyt logo design som udstrålede den hjertevarme følelse, som virksomheden symboliserer hver eneste dag, men samtidigt et logo, som gør det klart, at der er tale om et professionelt firmalogo design.  For os har Dengodebarsel været en spændende case at samarbejde med, fordi de gennem hele processen var lyttende og samtidigt villige til at turde at tage chancer, når vi anbefalede dem at gå i en specifik retning. Dette forløste sig i et firmalogo design, som du kan se herunder. Designet udstråler en kvinde med hendes barn, netop de værdier som dengodebarsel ønskede, at deres logo til virksomheden skulle udstråle.

Logoet illustrerer kærlighed, nærvær og tryghed. Af samme årsag bliver vi meget stolte, når vi hører om de mange roser og feedback som den gode barsel har fået, da netop dette, giver os en god indikation af, at vi her har ramt plet. Både for virksomhedens selv, men vigtigst af alt for virksomhedens kunder.

For os er udarbejdelsen af et logo ikke en mekanisk proces. Vi sætter en dyd i at sætte kunden i centrum. Her hos Logos Pokus tager vi altid vores kunder i hånden på rejsen mod det perfekte logo til virksomheden. Dette gør vi, selvom vores virksomhed primært opererer online, hvorfor vores logo designs online identitet også er i fokus. Fra vores lille kontor i Nordjylland nyder vi dog trods alt stadig, at dette logo til den gode barsel dagligt ses at tusinder i hele København. Det gør os også glade, når vi en sjælden gang i mellem finder tiden til at rejse til København. Her tager vi glædeligt et hurtigt smut forbi den gode barsel på Frederiksberg og ser det fine logo sidde fint på butiksfacaden. Det er også disse øjeblikke, hvor vi ser logoet komme til virkelighed. Et logo skal for os vises med stolthed, da det er virksomhedens stolthed. Derfor nyder vi også at se det, både på firmaets skilte, visitkort, biler og facader. Det fysiske aftryk på Danmark, gør os stolte af vores arbejde her hos Logos Pokus.