Logo til handelsvirksomhed

Chemcare sætter dagligt et fast og miljøvenligt håndtryk på rengøringsbranchen i hele Danmark. Her er der tale om en virksomhed, der sælger rengøringsprodukter i højeste miljøvenlige kvalitet. Det er værdier, som vi kan forene os med her os Logos Pokus. Derfor var det også vigtigt for os, at vi ved udarbejdelsen af logoet til denne virksomhed fik udarbejdet et logo med kraft og fylde.

Som producent af rengøringsprodukter arbejdes der indenfor en virksomhedsbranche, som typisk kan indeholde farlige kemikalier og derfor samtidigt skal være opmærksomme i forhold til de signaler som sendes til omverdenen. Da Chemcare kontaktede os for et logo design online, var vi derfor glade for, at vi her skulle bidrage med et logo, som forsøger at vende branchen på hovedet med et firmalogo, som illustrerer at rengøring og rengøringsbranchens produkter ikke nødvendigvis er være farlige. Da de skulle købe et nyt logo design til deres virksomhed, var derfor vigtigt, at de fandt en samarbejdspartner som kunne udtrykke deres værdier omkring bæredygtighed og vigtigheden af at sælge et produkt, som er til at stole på.

Vi kom frem til denne kombination af det blå og grønne, som symbolsk illustrerer vand og natur. To vigtige faktorer i forhold til virkelighedens verden og samtidigt områder, som heldigvis vinder større og større indpas på vores samfund og verden. Gennem deres firmalogo har de nu forenet disse to naturvenlige poler og samtidigt illustreret virksomhedens kerneværdier. Dette er symboliseret gennem et håndtryk. Et fast håndtryk symboliserer tillid og troværdighed. Disse nøgleord tillid og troværdighed er ligeså vigtige for os, som de er for alle vores kunder. For det er hele fundamentet for at drive en virksomhed i dagens Danmark. Det at vi som virksomheder brænder for vores arbejde, udviser kontinuerlig tillid og altid er der for vores kunder, når de har mest brug for os er mere vigtigt nu end nogensinde. Det gør os derfor også glade, at vi har formået at skabe denne symbolik gennem vores firmalogo design til Chemcare.