Logo til leasing virksomhed

På toppen af Nordjylland elsker de biler, store biler, fede biler. Ja det er vigtigt at alting har en kraftig og fed fremtoning. Vi elsker det også, og derfor var vi også meget beærede da Sonne Leasing spurgte os, om vi ville hjælpe dem med at udarbejde et professionelt og stilrent logo til deres virksomhed. De søgte efter et logo design online og fandt hurtigt frem til os.

Sonne Leasing leaser større biler til både private og virksomheder, og derfor var det vigtigt at dette logo design, både kunne virke bag disken i butikken men samtidigt også agere banner og reklamesøjle som logo for virksomheden. Det udarbejdede firmalogodesign tog afsæt i idéen bag fart, tillid og fleksibilitet. Logoet illustrerer af samme årsag en lille racerbane, der i en kraftig rød farve hurtigt indikerer en kraftfuld og troværdig virksomhed, som gennem deres firmalogo symboliserer en tillidsvækkende forretningspartner, som man ønsker at indgå partnerskaber med i flere år.

Vi vidste fra starten, at dette logo skulle printes på biler og på facaden af bygningen og dermed agere reklamesøjle for virksomheden. Derfor var vigtigt for os, at vi fra starten fik indgået en god dialog og talt omkring ønskerne til logoet. Når et logo skal vises frem til så mange som muligt og samtidigt være let at genkende, er det vigtigt at firmalogoet er minimalistisk og let at huske. Dette især, fordi forbi passende biler skal kunne opfange logoet på farten. Det samme gælder for logoet, som skal fungere på firmabiler. Her er det vigtigt, at logoet sender et klart budskab og ikke er til at tage fejl af.