Logo til offentlige instanser

Da Region Sjælland kontaktede os i forbindelsen med udarbejdelsen af et logo til deres Center For Surgical Science, blev vi først og fremmest meget benovede. Her er tale om et logo design, som skal benyttes som den overliggende paryply for forskning indenfor Onkologi, godartet akut kirurgi og kirurgisk patofysiologi.

I den dybeste respekt tog vi denne opgave til os og forstod straks vigtigheden af, at dette logo design skulle udarbejdes spot-on og uden tvivl om Region Sjællands professionalisme og hele forskningsenhedens troværdighed generelt. Efter første kontakt talte vi om behovet for Region Sjælland og hvad, de ønskede at illustrere med dette logo design. Det var formentligt mere naturligvis for dem end for os, at vi skulle udarbejde et logo, som udviste stærk tillidsfuld troværdighed og samtidigt indikerede fremdrift gennem forgrenerede samarbejder. Vi læste herefter omkring deres virke for at prøve, så godt som vi nu kunne, at forstå hvilken forskningsenhed, vi skulle hjælpe med et logo design.

Vi skal også ærligt indrømme, at vi ikke ramte logoet i første hug men nærmere tog det gennem et par rettelsesrunder, før begge parter var helt tilfredse med det endelige logo design til forskningsenheden. Selvom Region Sjælland ikke var søgende efter et billigt logo, men nærmere et logo der opfyldte deres behov, fulgte vi stadig vores faste retningslinjer for udarbejdelse af logoet og ja, et par rettelser til et logo indgår i vores tilfredshedsgaranti uden merpris for alle kunder, stor som lille. Vi syntes selv, at det endelige design er blandt de bedste, som vi har udarbejdet gennem tiden. Det udtrykker professionalisme i en grad, som en forskningsenhed, der dagligt bidrager med forskning der dagligt hjælper alle os danskere på daglig basis fortjener. Af samme årsag tog vi opgaven til os, voksede med opgaven, og syntes selv, at samarbejder som disse bidrager til, at vi bliver stærkere som virksomhed for hver dag der går.