Logo til tømrervirksomhed

MGO Group er tillidshåndværk af højeste skuffe. Her sættes en dyd i at levere håndværk, som er til at stole på. Af samme årsag, var der heller ikke mange slænger i valser, da de fortalte om behovet for et nyt firmalogo, der kunne bidrage til at illustrere de værdier, som de selv ser i virksomheden. For dem var et nyt logo til virksomheden et naturligt step for at fortsætte den markante udvikling, som virksomheden har oplevet gennem de seneste år. En stabil vækst og større markedsandele, nye kunder og et efterhånden velkendt ansigt ud af til kræver en kraftig og tillidsvækkende visuel identitet. Hvis du ikke ligner en, som er til at stole på, er du det formentligt heller ikke, var de rammende ord, som vi skulle benytte til udarbejdelsen af dette logo.

Og hvordan klarer man så den, når man skal udarbejde et logo til en virksomhed? Ganske vist søger de fleste efter logo design online, men vi ser ikke kun os selv som et lille online bureau. Vi sætter en stor dyd i det fysiske og nærværende behov som stadigt flere af vores kunder ønsker. Hertil skal det dog også gøres klart, at vi leverer vores skarpe priser ved at starte med et indledende telefonopkald, hvorefter vi forsøger at føre det meste kontakt over mail, da det betyder, at vi kan fokusere på at designe og gøre det vi er bedst til. Det betyder, at du kan svare os, når det passer dig og vi læser dine behov i det øjeblik vi skal designe. Vi har erfaret, at dette skaber effektive arbejdsgange for begge parter, hvilket i øvrigt i sidste ende også er årsagen til den høje kvalitet og gode pris for jer som virksomhed.

MGO Group havde brug for et firmalogo design, som illustrerede at virksomheden kan hjælpe til med alt indenfor håndværksbranchen, hvortil vi tænkte, hvilken bedre måde at symbolisere dette, end ved simpelthen at benytte et helt hus som fundament til det nye logo design for virksomheden. Dette blev udgangspunktet og med afsæt i en god dialog fra starten af samarbejdet lykkedes det os hurtigt og kun med få småtilretninger at få logoet i hus, skrevet med et blink i øjet.