Logo til VVS virksomhed

Mo VVS er en autoriseret kloak-installatør, som skulle bruge et nyt logo design til deres virksomhed. Vi syntes, at det var en spændende case, for netop her, er der tale om en virksomhed som typisk først får et kald ”når lokummet brænder på”, som de så fint selv, beskrev for os. Vi syntes, at det var sjovt at indgå dialog med dem fra starten, netop fordi deres virksomhed opererer indenfor for et felt, som de fleste af os helst ikke kontakter. Størstedelen af deres arbejde er naturligvis forebyggende, men når uheldet endeligt er ude, at det vigtigt at man ved, hvem der skal kontaktes.

Og hvordan opbygger man så en visuel identitet gennem sit firmalogo? Ja, man kan starte med at søge på logo design online og måske endda billigt logo, for man er vel en handelsmand. Når man er kommet så langt, kan man fortælle om sine behov. Vi vil gerne skabe større opmærksomhed om os selv og samtidigt ønsker vi, at indbyggerne i vores lokalsamfund skal kontakte os, når de har brug for vores ydelser. For at opbygge denne form for identitet er det vigtigt at skabe synlighed omkring sit firmalogo. Dette kan, som det blev gjort af MO VVS, gøres ved at få udarbejdet visitkort, design til bilen og firmatøjet. Vores logoer afleveres altid i trykbarefiler, således at logoet kan benyttes i alle henseender. Samtidigt kan pakken opgraderes, så vi hjælper til med unikke designs til fx firmabil, facebook, visitkort og alle medier, som man gør brug af i dagens Danmark.

For Mo VVS har deres nye visuelle identitet påvirker deres forretning markant og af samme årsager har de løbende siden udarbejdelsen af deres logo ansat flere medarbejdere i takt med virksomhedens vækst. Vi er naturligvis stolte af, at det logo vi har udarbejdet til dem, har bidraget positivt til deres vækst, og vil naturligvis også gerne hjælpe flere derude med det samme.